En liten kärlek

gokväll i sommarsolen!

Har hittat den absolut gulligaste animeserien!

Brukar ha perioder då jag kan sitta i timtal och titta på dessa japanska tecknade serier. Många kan tycka att det är bara för barn att titta på tecknat, men att jag inte skulle få titta på det tar jag som en förolämpning!
De flesta av dessa serier har stories som inte lämpar för barn, då de stundvis kan vara riktigt grymma och blodiga. Men inte bara för den anledningen, Att teckna är vad jag gör och älskar, så för mig att inte få ta del av mitt hantverk i rörlig bild är bara fel.
Jag älskar tecknad och animerad film!

Anime är speciellt för mig på det viset att stilen är så annorluna, tecknarstilen och stilen att berätta. Att kunna utrycka sådan humor, samma som glädje, sorg och dynamik är helt gripande.
jag älskar humorn särskilt!
Ett stort plus e ju naturligtvis när det handlar om kärlek, Då man bara kan sitta o fullkomligt vrida sig i stolen av lycka och upprymdhet^^man blir så glad.

Den här serien Lovely Complex är ett klart exempel på en sådan serie.
En berättelse om en till synes omöjlig kärlek, mellan det mest omaka par.

Ett starkt tips om det tråkigt nog skulle regna en dag;P



Hitta serien på en av följande sidor:

Anilinkz

Animeseason

lots of fun!

Underland med galenskap

Idag damp den nya filmen av Tim burton ner i brevlådan:
Alice i Wonderland med Jhonny Depp.

Bara älskar den berättelsen och kan nog påstå att den är en av mina favoritsagor.
En snygg och annorlunda skildring av berättelsen, med mer eller mindre logik.
förtrollande scener och ursöta karaktärer!
Massa färg och fantasi.
Magiskt!




fingerkli och kexchoklad

Tjolahopp!

Nu har jobbet satt igång med full rulle, så nu e det inte längre tid för slapp. Det kliar i fingrarna efter att få börja rita och sommaren på utsidan glänser förföriskt in genom fönstret. Jag måste finna tid!

Har haft många uppgifter och måsten för mig själv i sommar. Rita mer och träna mer bland annat. Har också försökt att skära ner på onyttigheter. Men när man kör en matvagn med mackor och godis, så ser kexchokladen väldigt frestande ut:P och glass kan väll inte räknas? Det går inte så bra för mig med andra ord.

Ska ut o gå imon bitti, o sitter uppe alldeles för sent igen så jag lär väll vara en aning trött. Men det gör nog inget, hade tänkt spendera morgondagen sedan med att titta på film.



Godnatt/


RSS 2.0