tid och jobb

Ligger i sängen nu och funderar på att sova. mycket väl använd dag förbättrar humöret en smula då jag tänker på vad jag ändå hunnit med o gjort. Skola, ärenden, titta på serier, städa och jobba. Avslutat med läxgöra och mer serietittande:P jag har inte glömt min rita challenge, men det förfaller sig bara så att jag nte hunnit ladda upp de alster som producerats under dagarna. men det kommer!

men här är ändå det jag gjorde för jobbet idag. Som ett litet plåster på såren. Smileys!


jewerelly

Snabb akvarell i den sömniga kreativitetens namn.
bordet är snett och handen är fel. amen.


försoffad

Försoffad är tydligen ett nytt ord för många. Själv kan jag påstå att det är ett ord jag känner väldigt väl, och har fullt grepp om dess betydelse. Försoffad är då man är för trött för att göra någonting, kanske till och med för trött o seg för att gå och lägga sig. Denna seghet kan som oftast uppkomma då man ar lokerad i en soffa eller i liknande möbel med samma grad av komfort. Alla typer av elektronik med skärm kan öka försoffningen.

Om ni nu har förstått meningen med detta begrepp, så har ni även förstått vilket läge jag för närvarande befinner mig i. Seg och trött, och det är fredag. Så det är ok för mig att vänta med att lägga upp de dagsuppgifter jag ligger efter med att ladda upp. Ha en fortsatt skön fredag kväll/natt, syns imorgon.

huvudbry

Tänk att man kan vara så trött från att göra Ingenting! jag har varit på lektion idag och har bara suttit o lyssnat, tyckt till och hållit med. Sedan gick vi på hur god lunch som helst. Sen gick jag hem och sov en stund. Och det är min dag såhär långt! Ändå är jag helt slut och funderar på om jag ska lägga mig kusligt tidigt för att vara mig, eller sitta uppe o försöka reda ut alla mina huvudbryn.

i alla fall, under tiden jag funderar på detta så struntar jag i och skjuter upp dagens alla måsten,görenden,pluggerier och ritande för att sitta lite i photoshop o leka.

med mig själv som offer!

INNAN


EFTER

sol, bad, semester och jobb

Hej igen!
Nu har jag varit oförskämt oaktiv på bloggen de senaste veckorna och ber mig själv och andra om ursäkt för detta. Kan bara skylla på semesterlathet och ett ankspritt sinne^^
Efter att ha varit hemma i Göteborg över lovet så är jag nu tillbaka i mitt studentresident redo för ett nytt läsår och nya utmaningar. Det råkar till och med vara så att det blir mitt sista år på Mälardalens Högskola, vilket har en känsla av skräckblandad förtjusning hos mig. Inta bara att tiden går så fort, utan mest är det för att jag inte vet var jag ska ta vägen sedan. Samtidigt är det ju kul att avsluta det här kapitlet,och gå vidare till nästa:)

Men utan att ta året i förväg så har jag precis börjat två nya kurser. En skrivkurs och en om interaktiv illustration. Så vi får väll se hur det går;) Än så länge så har jag energi kvar från sommarladdningen det gäller bara att hålla gnistan uppe, även när dagarna blir kortare.




RSS 2.0