hummingbird

Från säsong 3 av amerikanska "so you think you can dance" så har jag min klara favorit. Jag följde inte programmet när det gick, men jag har ändå sett många av de danser som visas på youtube. Det här paret har i alla fall övertygat mig om att de kan dansa när det de visar upp denna otroliga dans till memoirs of a geisha soundtracket, med rollerna som blomman och kollibrin.



snygga myror

När jag väntade på bussen häromdagen o det var snorigt kallt ute, så bestämmde jag mig för att ta mig en titt inne på myrorna som låg aldeles bredvid busshållplatsen. Gick o tittade en stund, för det finns så många olika ting därinne som är ytterst fascinerande. Både utseendemässigt och funktionsmässigt. Man kan gå o bli förundrad över att folk faktiskt har gått o köpt dessa ting Nya en gång i tiden! :P
Men jag jag gick i alla fall ut därifrån med denna lilla söta väska, 50 kronor fattigare. Det gäller o hitta sina guldkorn trots allt^^


ha en bra dag!^^

Animal hair?

Tittade runt på nätet efter nya frisyrer som man eventuellt kunde tänka sig nu till våren. Jag ville klippa nåt häftigt och unikt på nåt sätt, nåt jag liksom inte haft förut. Då hittade jag dessa uppsättningar. Kanske inte något jag kan tänka mig själv, men unikt verkligen! Otroligt pill att fixa dessa mästerverk i någons kaluffs kan man säga.
Kanske till maskerad?;)

Man kan vara konstnär o arbeta i olika material, men frisyrer på detta sätt har jag aldrig sett förut!
Hittade bilderna Här

mirror

Gruppen heter Vocaloids och de spelar electronisk musik med Hatsune Miku som sångerska. Men Miku är inte en vanlig tjej kan man säga. Hon ser ut som om hon står på scenen, men hennes röst  och (uppenbart) henne själv är helt gjorda i datorn. Miku verkar vara en superstjärna i Japan, medan hennes skapare sitter i bakgrunden som backupband. Otroligt vad dessa grabbar är duktiga i datorn, och på scenen!



Late. monkey

Nu är det sent på kvällen, och jag har precis haft grannarna över på supergo middag med paj och sallad^^
Ost och broccolipaj blev det, vilken är min favorit. Så det var minsann inte sista gången som man lagade det.
kan inte meddela recept tyvärr eftersom det improviserades en hel del:P

Jag passar också på att lägga upp en bild på min dödskalleapa som jag målade under kursen i naturvetenskaplig illustration. Lite sent minsann. Men eftersom det är på temat ikväll så tyckte jag att det passade.

Målad i akvarell, referens från the real thing.

åmaigaad

Flash var svårare än vad jag tidigare trott. Jag trodde det skulle likna de andra adobeprogrammen men riktigt så var det inte..Så jag har en handfull med den här kursen. Tänka animation är svårt när man är van vid att bilderna ska vara stilla:P klurigt.
Jag har fått en The sims period nu också, då jag kan sitta i ett par timmar till och med utan att märka att tiden har gått! det är inte klokt. sjukt beroendeframkallande kan man säga. Men men alla har väll sitt favoritdataspel man bara vill fördröja lite tid med. The sims är mitt:)

inte din dag?


Release me

En bild jag har haft i huvudet länge. Har en lite symbolisk mening som jag ville förmedla. Får se om den blir klar med färg någon gång, men det är inget jag jobbar med för tillfället.



Flashing tornado

I kursen Informativ animation så arbetar vi i flash. Programmet är helt nytt för mig och jag har verkligen stora problem med att förstå mig på det. Men det går väll sakta framåt i alla fall! Nu innan så har vi gjort en studtsande bollar och gående gubbar för att öva upp våra skills, men måste ändå säga att jag e lite förvirrad. Imorgon så ska vi redovisa vår storyboard som ska förklara vår kortfilm som är vårt stora projekt i kursen. Jag ska informera om tornados. Här är en storyruta som jag tyckte blev bra^^


Om jag skulle vara ensam på en öde ö och bara hade en sak med mig hemifrån, så skulle inte den saken vara Flash.

gamla sagor, nytt liv

Ytterligare en remake av en gammal saga vi alla känner till. Vi har sett Rödluvan, Alice i underlandet och Rapunzel, men nu kommer Skönheten och odjuret.



Bellavingar

Systra mi som är så flitig i skolan har bett mig att hjälpa henne med en liten illustration till hennes bilder. Och som den kärleksfulla storasyster som jag är så säger jag naturligtvis "självklart" o ser till o hjälpa henne så fort jag kan;P

Efter många om och men och tjat från Den där så har jag åstadkommit någon slags bild till bellas Fotoprojekt för henne att använda. Hon ville ha vingar till sin älva. Så här blev dem^^

(Photoshop CS5)



bild, lite krimminellt tagen från min systers blogg, hoppas hon förlåter mig.

The Hatter

Ur min bildserie med alice i underlandet tema, så kommer nu "The Hatter". För att man idag förväntar sig att Hatter ska vara en häftig Snubbe, så har jag istället gjort om han till en hon. Tänkte att det skulle göra min hatter lite mer unik. Timmarna har bara runnit iväg när jag målat, så jag vet inte exakt hur länge jag suttit. Men vid närmare eftertanke så vill jag nog inte veta heller;P. Här e hon i alla fall "The Hatter".



(Klicka för större bild)


Bilden är gjord i Photoshop CS5 från den skiss jag laddat upp innan.
Här är lite detaljbilder för att man ska lättare se hur jag arbetat.









En upptäkt.

Första gången jag sitter i Adobe Flash och med hjälp av en tutorial så har jag lyckats animera en studsande boll!



ännu en annan värld

Eftersom naturvetenskaplig illustrations kursen avslutades förra veckan så är det nu dags med en ny kurs.
Informatic animation. Har aldrig jobbat med rörliga bilder annat än att filma med min kamera, så detta ska bli intressant att testa på. Programmet jag ska jobba med blir nog flash, eftersom det verkar standard. Men jag vet inte, Det verkar hemskt komplicerat att jobba med;D


RSS 2.0