Spare time?

Har två tuffa kurser som har börjat nu, så det är lika bra att börja jobba på. Samtidigt har våren börjat knoppas på utsidan, så jag försöker ta vara på detta efter skoltimmarna. Så när ska man ha tid att rita? kanske jag ska ta o sätta mig ute o rita,som en god vän föreslog att man kunde, eller ska jag jobba på tills då jag känner att jag kan avvara tiden? Känner att det nu är tider där man tvingas prioritera. skola,pengar,fritid,vänner,familj och sig själv. Men solen på himlen gör allt lättare. Känner nu energi och motivation till att få saker o ting gjort!

Kul med färgpennor^^ (av ett foto från deviantart)


Dags igen!

Nu har jag precis avslutat kursen i flash animation. Filmen blev ok, och min syster hade lånat ut sin röst så att jag kunde redovisa en i-sista-minuten-färdig film i alla fall. Nöjd med resultatet. Tyvärr så vet jag inte hur jag laddar upp den på nätet, så jag kan inte lägga upp den på bloggen.
Istället så visar jag en bild på vad jag håller på med nu!
Nu är det dags med 3D igen, samtidigt som en kurs i informationsdesign. Så i tio veckor kommer jag att sitta flitigt vid datorn, samtidigt som jag också ska jobba duktigt med grupparbeten. Det blir tufft!
I och med att informationsdesignen inte innebär nåt kul o visa, så kan jag i alla fall lägga upp en bild om vad jag håller på med i 3d. En groda!:3




RSS 2.0