Candle light

Riggat för earth hour:)
Mysigt att det hunnit bli lite mörkt innan det var dags att tända ljusen!

 

 


Fakta och illustration

Idag har jag precis avslutat sista kursen innan examensarbetet och är ganska slutkörd X)
Har jobbat på stenhårt de senaste dagarna för att bli klar med den här bilden till kursen Faktaillustration, som det var slutredovisning i idag. Såhär blev resultatet:

Faktaillustration med temat tornado. Ritad i Photoshop Cs5.



Och med Faktan inlagd i Indesign.


Dans som en geisha

Jag som har tröttnat på melodifestivalens alla deltävlingar har genom åren nästan tappat intresset helt. Jag tittar lite halft på den stora europatävlingen, men det är knappt. Kan inte säga att det är min typ av musik direkt och antingen känns bidragen för alldagliga eller för galna. Jag tycker att det är jättekul att vi har en såpass stor musiktävling mellan länderna i europa, men jag har inte så stort intressa att titta på det.

Ouppdaterad som jag är så har jag precis sett bidraget som ska representera Sverige i eurovision song kontest i år, som vann i finalen förra helgen om jag inte minns fel. Hur som helst så är jag faktiskt positivt överaskad över hur bra det var och hur enkel och snygg dansen och kostymerna var. Påminner mig mycket om dansen i en geishas memoarer som är så otroligt vacker. Vårt bidrag för 2012 eurovision song kontest får tummen upp för mig i alla fall. Kanske man ska ta o titta på den stora tävlingen sen med mer engagemang?

Loreen - Euphoria



Dans-senen ur "Memoirs of a geisha"


RSS 2.0