Ett slut och en Början

Då har man passerat dagen för examen och fattar fortfarande inte att jag faktiskt inte ska tillbaka till plugget igen. Har haft otroligt kul och ibland otroligt tråkigt. Men mest av allt så har jag lärt mig massor! Tre år har gått så fort, men samtidigt väldigt långsamt. Men det avgörande är att det är över nu, inga fler föreläsningar eller tentor! Visst har jag ett par uppgifter kvar tills jag oficiellt kan säga att jag är examinerad, men det ser jag bara som formaliteter. I det stora hela så är jag klar och färdig Informationsdesigner och det är det som betyder nåt. Jag har också fått ett par mycket goda vänner att glädja mig över och det är det som betyder mest!


Bild tagen från google.

Winged support

Jag undrar ofta, Hur hade jag klarat av examensarbetet utan min lilla skyddande ängel?




feels like timetravel

Tre år har gått och snart avslutar jag min utbildning på Mälardalens Högskola som utexaminerad informationsdesigner. Jag har haft otroligt rolig på min utbildning, blandat med en och annan ångestfylld stund såklart;P Men i det stora hela så är jag stolt och nöjd över mina insatser.

Nu är det slutredovisningar som gäller, sen flytt och och därefter sommarjobba i Stockholm.
Efter det vet jag inte riktigt vad som händer eller vad jag ska göra. Men jag ska försöka hitta mig tillbaka till Göteborg om det vill sig:)

Mycket har hänt på tre år kan man säga. Jag är numera korthårig till exempel;P
Hur som helst så ska jag uppdatera kategorin om mig själv lite oftare nu framöver. Det kommer nämligen att hända rätt mycket på på väldigt kort tid så fort jag slutar skolan^^


She-deer

Ett par timmar i Photoshop efter en något frustrerande dag.
Hoppas alla får en bra helg!:)



RSS 2.0