Nyhet

Förra veckan så anlände Trassel på DVD till butikerna runt om i landet. Vilket var till min fulla glädje eftersom jag tycker den är Riktigt bra! Inte bara för att min nyvunna förståelse för konsten inom 3D modellering, utan också för att den har en riktigt rolig och gullig story. Jag köpte naturligtvis ett exemplar genast för lördagens filmkväll.

Detta innebär inte bara att Disney har kommit med ännu ett äventyr till Disney-samlingen, utan också att det ska introduceras en ny princessa till Disneys kungahus. Roligt är att det faktiskt ska anordnas ett event för detta i Kensington Palace i London för att riktigt välkomna Rapunzel som Disneys tionde prinsessa, där både kungligheter och kändisar ska delta. :)

Riktigt stora festligheter i London för att välkomna Rapunzel till prinsess-truppen, o hemma hos mig blir hon en ny medlem i DVD samlingen. Det firades med filmkväll, och inte att förglömma, en väldigt god Ben & Jerrys.


Kaeru Klaru

Nu är äntligen grodan äntligen klar!
Massa jobb i 3DsMax, o sedan efterfix i Photoshop Cs5
Skoluppgift.




Shigoto

Sitter i skolan o jobbar igen efterliggande uppgifter. Vill bara vara klar någon gång! Eller börja jobba i Photoshop igen where stuff makes sense.



Men kan inte förneka att det ser rätt häftigt ut!;)

work after work

Det här är min klara studiobild på min lilla 3D nymf. Påbättrad lite i photoshop idag eftersom skolans alla datorer bråkar med mig och inte vill rendera ut dem som de ska se ut. De som datorerna inte krånglar för, har sommarlov nu. Men jag jobbar på för att få till mina bilder bra nu i alla fall. Om ens i minuterna efter de sista^^

Gjord i 3DsMax och PScs5.






soon summer

Hej på er som läser denna lilla blogg!
jag har inte varit aktiv på länge här eftersom jag har haft en del o göra i skolan. Men Sommarlovet börjar ju om en vecka, o då hoppas jag på att ha massa tid o göra kul saker som jag kan lägga upp här^^

Här är en av anledningarna till min frånvaro. En 3D bild på en nymfkakadua som jag byggt i 3D studio max 2011.
Fem veckor tog det, med arbete från och till. Men resultatet blev rätt bra i alla fall.
ha det fint!


RSS 2.0