Euphoria

Wikipedias förklaring på Euphoria:
a condition in which a person experiences intense feelings of well-being,
elation, happiness, ecstasy, excitement, and joy:D

Det måste vara så som Loreen kände igår när när hennes låt Euphoria vann en jordskredsseger på Eurovision song contest! Man kan inte säga annat än Grattis och att faktiskt rätt låt vann för en gång skull. Annars brukar man tycka att det är märkliga bidrag som går o vinner. Men i år var det rätt låt!, och säger inte det bara för att jag är svensk utan för att låten är grymmt bra:)

Här är låten i akustisk version.


The Caterpillar

Som ni säkert sett innana (eller kanske inte) så har jag en liten förkärlek till alice i underlandet. Jag älskar stilen  och karaktärerna så mycket att jag inte kan låta bli att bli inspirerad av dem! Och när jag krockar med en inspirartionsvåg lite då då så blir jag sugen på att designa min egen version av karaktärerna i den kända berättelsen. Innan har jag gjort "White Rabbit" och "The Hatter", och jag har länge skissat på hur "The Caterpillar" ska se ut. Jag har lagt upp ett par skisser här innan, men först nu börjar jag bli nöjd. Här är lineart-teckningen av det som hittils är min bästa version av "The Caterpillar".

"Bite Me"



inspirationsgodis

Ibland kan det vara skönt att ta ögonen från skärmen en stund. Särskilt när man arbetar som jag och det kan gärna bli ettparganskamånga timmar om dagen;P Då kan det vara kul att istället titta på inspiration på annat håll. Naturligtvis kan man inspireras av vad som helst, men om man bara vill ta en lugn stund o läsa något så har jag bästa tipset!

Illustratörstidningar, och särskit tidningen Imagine FX.
Tidningen är fullproppad med alster från en mängd olika illustratörer som jobbar digitalt så som traditionellt.
Detta kan jag tycka är enormt inspirerande, och dessutom kan man få tips från proffsen. Men ta inte åt dig allt för mycket, vissa är bara fööör duktiga!





Deras hemsida finns Här


Sommarsysselsättning

Ja då var det klappat och klart! (eller hur säger man?)
Sommarjobb på Svenska grafikbyrån TT blir det i sommar o hels plötsligt har man fullt upp.
Det var däremot lite knepigt att fixa boende i Stockholm i bara två månader så jag ska nu
bo på två olika ställen! men men, ett litet äventyr blir det. För att inte tala om hur kul det
kommer att bli att arbeta på ett jobb man nyligen är utbildad till^^)



RSS 2.0